Мільйони людей у світі щороку помирають від раку. Але, попри страшну статистику, усвідомлення реальних наслідків хвороби приходить тільки тоді, коли це лихо торкнеться близьких.

Нещодавно у мережі з'явилися знімки, від яких холоне кров у жилах: мати 5-річної дівчинки, котра доживала останні дні, показала, як руйнуються родини.

Тривалий час дитина боролася з агресивним синдромом, тоді як її дідусеві діагностували хворобу моторних нейронів. Лікарі одразу попередили: жінка може втратити і батька, і доньку, при чому з різницею буквально у кілька днів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Старенький не міг стримати сліз над ліжком онуки, настільки не вірив у все, що відбувається. Діагноз Брейлінн не піддавався медикаментозному втручанню, у таких випадках шансів залишитися в живих немає:

"Ми всі думали, що вони переживуть всіх нас ... і ми, звичайно, ніколи не думали, що моя дорогоцінна маленька Брейлінн буде першою. Минулого року нам було важко, але я не можуть навіть пояснити, як було тяжко цього року…За кілька днів мені доведеться поховати цю прекрасну маленьку дівчинку. А через місяць або тиждень, мені доведеться поховати батька ", - згадувала її мама.

Страшні фото вона розмістила не дарма. Хотіла, аби всі побачили, до чого може призвести хвороба, та як потрібно цінувати час із рідними. Тому що будь-якої хвилини фатальні симптоми можуть назавжди позбавити такої можливості.

Дивіться: за рік від раку майже 9 мільйонів людей помирають у світі, 90 тисяч - в Україні

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Одесі від кору загинула 17-річна дівчинка. батько Сергій Гальчинський написав, що лікарі не попереджали про загрозу до Нового року.