Популярний фільм "Крізь сніг", знятий 2013 року, отримає продовження у вигляді серіалу.

Як повідомляє THR, проект, як і однойменний фільм, заснований на французькій графічній новелі Le Transperceneige.

За сюжетом світ скутий льодом, і пара сотень тих, що вижили мешкає в поїзді, який мчить без зупинок. Мешканці вагонів поділені по соціальні класи, і пригноблені бідняки з хвоста поїзда вирішуються підняти повстання.

Шоураннер майбутнього серіалу призначений Джош Фрідман. У головних ролях зіграють Девід Дігс і оскароносна Дженніфер Коннеллі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

В оригінальному фільмі знялися корейські, європейські та американські актори, в тому числі Кріс Еванс, Тільда Суїнтон, Джеймі Белл, Юен Бреннер, Октавія Спенсер, Елісон Пілл.

Коли розпочнуться зйомки, та хто увійде до складу акторів, наразі не повідомляють.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", український фільм-фентезі "Сторожа застава" купили для прокату 19 країн. Фільм впевнено збирає повні кінотеатри по всьому світу.