Компанія Rigby & Peller втратила титул офіційного постачальника спідньої білизни для королівської родини. Скоріше за все, причиною цього стала книга, в якій описувався процес зняття мірок з королеви Єлизавети II.

За інформацією BBC, скандал розгорівся після виходу книги Storm in a D-Cup засновниці компанії Джун Кентон, яка особисто працювала з королевою. Кентон заявила, що в книзі немає нічого такого, що може образити королівську сім'ю. Засновниця не могла повірити, коли дізналася про рішення відкликати патент на право іменуватися постачальником королівського двору.

Букінгемський палац заявив, що не дає коментарів про конкретні постачальників товарів і послуг.

Зазначимо, що Rigby & Peller, яка володіє декількома бутиками в Лондоні та інших районах Англії, займалася ексклюзивними поставками нижньої білизни королівської сім'ї з 1960 року.

У заяві Rigby & Peller йдеться, що компанія дуже засмучена рішенням, але не буде вдаватися в деталі відкликання патенту з поваги до королівської сім'ї.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Хто тепер постачатиме спідню білизну Єлизаветі та іншим членам королівської родини, невідомо.

Дивіться, як шиють білизну у Rigby & Peller

Як повідомляв портал "Знай.ua", наречена британського принца Гаррі, американка Меган Маркл пішла на відчайдушний крок, щоб догодити монаршій родині.