У Чорному морі відбулися спільні тренування Військово-Морських Сил США та України.

За даними Міноборони, тактичні випробовування провели для того, щоб військові почали втілювати стандарти НАТО вже сьогодні.

Зокрема, в складних метеоумовах вдалося десять разів поспіль посадити на борт американського корабля вітчизняні гелікоптери ВМС Ка-27пч та Ка-27пр, повправлятися у розвідці та стеженні за наводкою.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Відпрацювання подібних сумісних елементів — це вже звична для нас справа. Але, безумовно, кожна така можливість стає гарною нагодою для отримання додаткових знань і удосконалення навичок взаємодії з нашими іноземними колегами за сучасними стандартами", — пояснив тимчасово виконуючий обов’язки заступника командувача Військово-Морських Сил ЗС України з бойової підготовки капітан 2 рангу Андрій Куриленко.

Дивіться: бригада морської авіації Військово-Морських Сил Збройних Сил України

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські військові показали, як минули свята на передовій.