Поліція знайшла зниклу таксистку із Черкас Ірину Чуприну мертвою.

Про це повідомив перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін на сторінці в Facebook.

Труп знайшли у лісозмусі, 12 січня.

Вночі з 7 на 8 січня 19-річна донька втратила зв’язок з матір’ю, яка працює водієм таксі, та звернулася до поліції, нагадує Аброськін.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Підрозділи кримінальної поліції Черкас перевелися на посилений режим задля пошуку зниклої жінки. В результаті комплексу проведених заходів, знайшли автомобіль. Пізніше встановили підозрюваного у скоєнні вбивства. 12 січня його затримали. Декілька годин тому знайшли труп потерпілої в лісосмузі.

"Двадцятирічний покидьок при скоєнні вбивства, з його слів, "був дуже п’яним та зарізав жінку ножем. Співчуття родині вбитої жінки", – пише В'ячеслав Аброськін.

Нагадаємо, поліція розповіла, що сталося з дівчиною з татуювання кішки, яка зникла у Києві.

Posted by Vyacheslav Abroskin on Friday, 12 January 2018

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", підозрюваний у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської Юрій Россошанський в день вбивства активно спілкувався зі своїми родичами по телефону.