В Росії настільки все погано з зарплатами та пенсіями, що люди готові їсти навіть те, що відправляється на смітник.

Мережу підірвало відео, як пенсіонери накинулись на візок із простроченими продуктами, які вивозять з магазину, щоб утилізувати.

"Підмосков'я. Пенсіонери розбирають прострочені продукти, які везуть на смітник. І після цього бл * і ще сміють заявляти про велич Росії і збільшувати бюджети на військові кампанії. Стариків для початку нагодуйте, скоти еб * ні", - написав користувач "Сталінгуллаг" в Twitter.

Інші користувачі називають відео "буднями наддержави", і не знають, чи варто шкодувати цих пенсіонерів. Вони пишуть: "А голосувати будуть за Путіна", "Вони стрункими рядами, 18 березня підуть голосувати за стабільність, за путина", "Постійно таке біля Сім'ї навпроти мого будинку", "В Новосибірську точно також. Люди приїжджають на машинах, що б поритися в баку ".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", українцям показали, що кладуть в улюблені пельмені.