Овни
У цей день краще взагалі ніяк не зв'язуватися зі своєю роботою. Навіть якщо вам подзвонять і попросять, то ввічливо відмовтеся. У вас все буде валитися з рук і зробите тільки гірше.

Тільці
Сьогодні вам потрібно чітко визначитися з пріоритетами на майбутнє. Щоб зберегти спокій в домі і добрі стосунки з оточуючими, доведеться йти на компроміси.

Близнюки
Гороскоп каже, що день повинен пройти спокійно, якщо не обтяжувати себе зайвою роботою. В суботу вам краще просто відпочити і зайнятися домашніми справами.

Раки
Вам в цей день потрібно приділити більше уваги вашим родичам. Можливо, надійде пропозиція про нову роботу, але не варто кидати всі стрімголов.

Леви
Незважаючи на те, що це вихідний, ваша субота буде дуже складною. Багато справ, які доведеться виконати, не дадуть відпочити. Зате ввечері ми будете задоволені собою.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Діви
Гороскоп на суботу каже, що у вас буде дуже вдалий день. У вас з'явиться можливість порадувати кохану людину і її не можна пропускати.

Терези
У вас сьогодні дуже вдалий день для будь-яких починань. Все, що ви забажаєте, вийде.

Скорпіони
У вас буде досить енергозатратний день і доведеться займатися відразу кількома справами відразу. Але якщо буде бажання, то у вас все вийде, а ввечері можна буде відпочити з друзями.

Стрільці
Гороскоп на суботу попереджає про те, що вам треба бути спокійніше, бо можливі проблеми зі здоров'ям. Так само, сьогодні вдалий день, щоб зайнятися справами, про які ви давно забули.

Козероги
Сьогодні вам краще не виходити з дому. Гороскоп попереджає, що в суботу велика ймовірність нещасних випадків.

Водолії
День вимагає напруги сил. Якщо у вас є нереалізовані ідеї, зараз саме час зайнятися їх здійсненням. Настав час, що підходить для активного спілкування, обміну інформацією.

Риби
А вам гороскоп на суботу радить зайнятися плануванням відпустки. Зовсім скоро у вас буде подорож, і краще бути до неї готовими.


Дивіться: Гороскоп на сьогодні 13 січня 2018 року для всіх Знаків Зодіаку