Овни
Сьогодні у вас буде досить складний день і ви будете через це нервувати. Але потрібно намагатися тримати себе в руках, інакше можете зробити багато дурниць.

Тільці
Гороскоп на неділю обіцяє вам дуже вдалий день. Можна займатися чим завгодно і все чудово вийде.

Близнюки
Вам сьогодні дуже важливо уникати будь-яких конфліктних ситуацій, переможцем ви точно не вийдете. Тому намагайтеся всі проблеми вирішувати мирно.

Раки
День буде спокійним. Йде сприятливий час для відпочинку, розширення кругозору, складання планів на майбутнє, особливо якщо цим зайнятися разом з близькою людиною. Не варто брати кредити. Давати в борг теж не рекомендується.

Леви
Сьогоднішній день вам краще присвятити активному відпочинку. Тим більше, що таких можливостей у вас буде дуже багато. Можете просто сходити в зал або басейн.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Діви
Гороскоп на неділю попереджає про те, що можливі досить великі неприємності. А все через ваш довгий язик, тому намагайтеся тримати себе в руках.

Терези
Вам вдасться розрахуватися зі старими боргами, виконати завдання, поставлені раніше, і намітити плани на майбутнє. Однак не забувайте: поспішиш - людей насмішиш.

Скорпіони
Сьогодні вам просто необхідно зустрітися з друзями, або погуляти. Не залишайтеся сидіти вдома, інакше у вас буде просто жахливий настрій.

Стрільці
Неділя буде дуже вдалим днем для великих покупок. Зробіть собі подарунок, про який давно мріяли. Ось тільки не варто розкидатися грошима


Козероги
Гороскоп на неділю обіцяє прекрасний день для нових починань. Кожне нове заняття буде супроводжуватися величезні сплеском енергії.

Водолії
Сьогодні вам потрібно бути дуже акуратними з новими знайомими. Вони можуть дуже погано вплинути на ваше життя. Ні в якому разі не можна давати їм у борг.

Риби
Якщо при вирішенні професійних питань у вас щось не буде виходити, сміливо пробуйте інший варіант. Вам буде надана можливість досягти успіху відразу в декількох напрямках. А похвала близьких людей і колег підбадьорили і додадуть сил.

Дивіться: Гороскоп на тиждень з 8 по 14 СІЧНЯ 2018 року на картах ТАРО колода Натхнення!