В американському штаті Мен до недавнього часу стояла історична будівля біля Музею копченого оселедця, але це тільки до недавнього часу. А потім стихія вирішила, що пора б змінити трохи геолокацію.

Поривчастий вітер і швидка течія зробили свою справу і споруда трохи помандрувала: тепер вона знаходиться не в американському штаті, а в Канаді, вірніше біля канадського острова Кампобелло. Зараз наполовину затоплену будівлю намагаються врятувати і повернути "додому".



Споруду затопило водою під час шторму 4 січня і віднесло течією до острова по той бік американо-канадського кордону. Будівля входила до Національного реєстру історичних місць США. Декілька підприємливих канадців вже заявили свої права на нічийну знахідку і тепер, посилаючись на канадські закони, перешкоджають його поверненню на батьківщину.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як стихія змусила море відійти на сотню метрів.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще