В американському штаті Мен до недавнього часу стояла історична будівля біля Музею копченого оселедця, але це тільки до недавнього часу. А потім стихія вирішила, що пора б змінити трохи геолокацію.

Поривчастий вітер і швидка течія зробили свою справу і споруда трохи помандрувала: тепер вона знаходиться не в американському штаті, а в Канаді, вірніше біля канадського острова Кампобелло. Зараз наполовину затоплену будівлю намагаються врятувати і повернути "додому".



Споруду затопило водою під час шторму 4 січня і віднесло течією до острова по той бік американо-канадського кордону. Будівля входила до Національного реєстру історичних місць США. Декілька підприємливих канадців вже заявили свої права на нічийну знахідку і тепер, посилаючись на канадські закони, перешкоджають його поверненню на батьківщину.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як стихія змусила море відійти на сотню метрів.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще