Знаменита зіркова пара, навколо якої не вщухають скандали, співаки Селена Гомес та Джастін Бібер знову ризикують нарватися на гнів родичів Гомес. І цього разу їх лють буде неосяжною. Закохані заговорили про весілля.

Минуло кілька місяців після того, як Селена Гомес і Джастін Бібер стали знову зустрічатися. Нагадаємо, що в жовтні минулого року співачка розлучилася з репером The Weeknd і незабаром повернулася до Біберу - через чотири роки після остаточного з ним розриву, - пише "Сегодня".

"Селену не хвилює те, що думає про її роман з Джастіном мама або хтось ще. Вона буде робити тільки те, що хоче, і ніщо не змусить її відмовитися від любові. Селена впевнена, що вони з Джастіном одружаться і ніколи не розлучаться", - пише видання.

Віднедавна пара почала жити разом. Як зазначив Бібер, Селена єдина дівчина, з ким він би хотів завжди бути разом. Очевидно, цього хоче і сама гомес.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

До того ж, Джастін з упевненістю заявляє, що Селена рано чи пізно стане його законною жінко.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", Джастін Бібер та Спелена Гомпес довели матір співачки до істерики. Жінка навіть потрапила до лікарні, після того, як дізналась, що парочка знову разом після стількох скандалів.