Генеральний прокурор України Юрій Луценко в інтерв'ю виданню "Новое время" розповів про свої успіхи та провали на чинній посаді.

Перераховуючи провали, генпрокурор виділив поспіх.

"Наприклад, перша спроба створення внутрішньої антикорупційної служби була наївною. Вона не вийшла. Виявилося, що треба створювати генеральну інспекцію за зразком США, з другої спроби ми це зробили", - сказав Луценко.

Він також назвав помилкою те, що "дав себе втягнути в дискусії з НАБУ".

"Не я був ініціатором, але повинен визнати, що публічні гучні суперечки принесли шкоду всій системі. На щастя, нещодавно Артем Ситник був в цьому кабінеті, і він визнав це, і я визнав це", - додав генпрокурор.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Своїми досягненнями Луценко назвав процес над президентом-втікачем Януковичем за звинуваченням у державній зраді, доведені справи злочинів на Майдані, злам старої командної вертикально орієнтованої каральної системи та багато іншого.

Дивіться: Ірину Луценко спіймали у Раді в туфлях за 13 пенсій

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Генеральній прокуратурі України розповіли, хто з народних депутатів відмовляється приходити на допити після десятків викликів.