Сьогодні, 12 січня, в російський Білгород прибув замінований потяг з так званої донецької "народної республіки". У російських ЗМІ з'явилися перші подробиці цікавої історії.



Так, за інформацією місцевих журналістів, предмет, схожий на гранату Ф-1, знайшли в технологічному вікні бічної рами піввагона (восьмого з голови складу). О 1:40 поїзд обстежив кінолог. Для розмінування також викликали групу вибухотехніків Росгвардіі, які встановили, що граната не представляє небезпеки.

За даними іншого видання, вагон відчепили і на запасній колії його обстежили сапери. О 7:15 на станції повністю відновили залізничне сполучення. Частина ЗМІ стверджує, що станція відправлення цього поїзда - "Огородній", а інша - що "Лантратівка". Відзначимо, що обидві ці станції знаходяться на неокупованій території Луганської області.


Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

В місцевому прикордонному управлінні ФСБ відмовилися коментувати інцидент, а в МНС заявили, що їхні співробітники на місце не виїжджали і інформація про гранату до них взагалі не надходила.

А ось Bel.ru отримала коментар в Білгородському лінійному відділі поліції на транспорті, що інформація не відповідає дійсності. У поїзді дійсно знайшли гранату Ф-1 часів Другої світової війни, але без запалу і ніякої загрози вона не представляла. При цьому там не повідомили, звідки конкретно прийшов поїзд.

Нагадаємо, раніше інфомаційно портал "Знай.ua" повідомляв про те, що відомий журналіст розкрив підступний план Путін.