Портал "Знай.uа" зібрав п'ять способів, як зробити будинок затишніше.

1. Позбавтеся від зайвих речей. Ваш будинок - це не склад або бюро знахідок, так що пора нарешті розібрати шафи і в ім'я затишку викинути геть увесь непотріб, що накопичився.

2. Додайте в інтер'єр незвичайних деталей. Стерильно чиста квартира, де все лежить буквально по лінієчці, - це не для життя. Позбутися відчуття, що ви знаходитеся в готельному номері, допоможуть невеликі деталі. Фотографії, картини, незвичайний гобелен або пов'язана вашими руками серветка - подібні дрібниці додають індивідуальності.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

3. Слідкуйте за чистотою. Щоб не вбивати на прибирання всі вихідні, розбийте її на етапи - це простіше, ніж за день намагатися впоратися з тим, що накопичилося за тиждень.

4. Максимально спростити процес прибирання. Чим менше зусиль потрібно для того, щоб навести порядок, тим краще. Запасіться правильним інвентарем: з ним навіть генеральне прибирання не буде в тягар.

5. Заведіть кімнатні рослини. По-перше, це красиво. Рослини здатні зробити затишніше навіть саму сумну квартиру. По-друге, вони очищають повітря, так що якщо ви живете не в самому благополучному з точки зору екології районі, без зелених друзів не обійтися.

Раніше портал "Знай.uа" розповів про 5 міфах про пиво.