Українська співачка, номінантка премії «Viva! Найкрасивіші-2018» MamaRika і її бойфренд Сергій Середа заручені.
З Сергієм Середою екс-Еріка складається у відносинах з 2015 року, а вчора їх роман перейшов на ще більш серйозний рівень – тепер молоді люди заручені. У своєму Instagram MamaRika повідомила, що виходить заміж. Дівчина показала красиве золоте кільце з ніжно-блакитним каменем, зазначивши, що свого коханого вона сказала заповітне "Так!".
"Знайомтеся: мій подарунок долі. Подарунок Сергійович Доля (сміється). Ну, а якщо за паспортом, то Сергій Сергійович Середа. Невід'ємна частина мого життя.

Напередодні минулого року (2015 р. – Прим.ред.) відбулося наше начебто випадкове знайомство. Хоча особисто я вірю в закономірність події. На той момент я вже рік перебувала в підвішеному стані і тому придивлялася до потенційних кавалерів. І тут мені пропонують вести передачу на музичному каналі, і моїм співведучим стає Сергійко.

Коли я вперше його побачила, подумала: нічого так – симпатичний, підкачаних. Хоча для мене це не особливо важливо, мене більше приваблює в чоловікові почуття гумору, це моя слабкість, моя ерогенна зона... А у Сергія з гумором – іскрометним, імпровізаційним – все склалося. Звичайно ж, це дуже підкуповує", – розповіла про улюбленому чоловікові MamaRika.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", опальна запроданкою вкотре порадувала Московську публіку