Незаконні збройні формування "ДНР" і "ЛНР" заявили про власну версію того, чому в ОРДЛО перестали розповсюджувати стільниковий зв'язок оператора Vodafone. Про це повідомляють сепаратистські ресурси.

Згідно з інформацією, в "ДНР" звинуватили ВСУ в обриві кабелю МТС у районі селища Оленівка, яке зараз контролюється бойовиками. Пізніше в "ЛНР" також назвали подію "диверсією" з боку української армії.

При цьому в "ДНР" не змогли спрогнозувати ні час, ні дату відновлення роботи оператора, однак уточнили, що розглядають варіанти підключення до мережі без використання пошкодженого кабелю. Пізніше в "ДНР" поскаржилися на утруднення в роботі місцевого стільникового оператора "Фенікс".

Схожа ситуація спостерігається і на території "ЛНР". Так, станом на 13.00 зв'язок МТС/Vodafone не відновлений, а через підвищене навантаження погано працює також і місцевий оператор "Лугаком".

Також на адресу представників України терористи висунули звинувачення в диверсії зі зв'язком, запідозрили сили АТО в намірі влаштувати нове військове загострення.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, за 2017 рік на Донбасі небойові втрати Збройних сил України склали 98 осіб.

Крім того, російські призовники в Ленінградській області масово злягли з ангіною, пневмонію та ГРЗ.

Дивіться сюжет про бойовиків

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", бойовики влаштували пекло на Донбасі.