Номінантка премії "Viva! Найкрасивіші-2018" Наталя Могилевська відзначає черговий тріумф — її кліп на пісню "Я танцювала" перейшов межу 10 мільйонів переглядів на YouTube.


Переможниця шоу "Танці з зірками" Наталя Могилевська ще під час участі в проекті випустила пісню "Я танцювала", яка негайно стала хітом для всіх слухачів в Україні і не тільки.


Запальний кліп на цей трек, де танцює помітно схудла Наталія Могилевська, не залишав топові позиції на YouTube, і на сьогоднішній день набрав 10 мільйонів переглядів. З чим співачку активно вітають шанувальники і користувачі мережі:

"Вона зробила величезний ривок у своїй кар'єрі, дуже рада за неї" , "Ми завжди в неї вірили!"

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Вона прекрасна", "Обожнюю це відео, воно просто супер, я можу його по декілька разів на день дивитися і насолоджуватися".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", опальна запроданкою вкотре порадувала Московську публіку