Анна Седокова виклала гарячий знімок, на якому показала своє тіло після третіх пологів в купальнику.
Багато зірок після народження малюків примудряються в найкоротші терміни повернутися в допологову форму, захоплюючи цим не тільки чоловіків, але і жінок. Залишається тільки дивуватися, як же їм це вдається! Втім, багато що залежить не тільки від роботи над собою, але і від генетики, і часом повернутися до фігури мрії дуже складно. Особливо, якщо це не перші пологи.

Очевидно, Анні Сєдоковій також було трохи складніше відновлювати свої форми після народження третього сина Гектора. За фотографіями, які публікувала молода мама, було видно, що її фігура помітно округлилася.

Втім, це нітрохи не псувало Анну — багато фанатів писали їй, що так вона виглядає ще більш сексуально. Сама артистка не раз зізнавалася, що схуднення дається їй складно, проте, по всій видимості, наблизитися до бажаного результаті їй все ж вдалося. Адже на новому фото в купальнику вона виглядає чудово!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", опальна запроданкою вкотре порадувала Московську публіку