Нещодавно скандальна співачка Світлана Лобода засвітила в соцмережі свого близького друга, який заінтригував фоловерів тим, що постійно обіймав і тримав за руку артистку.

Сьогодні Лобода вирішила розкрити інтригу, присвятивши своєму другові цілий пост в Instagram.

"Соцмережі так влаштовані, потримав одного за руку - вас обов'язково одружать. Завдяки цьому хлопцеві мої костюми з року в рік виблискують все яскравіше. Тому як саме йому під силу діставати з різних точок планети, найдорожчі і ексклюзивні тканини, для своєї улюбленої артистки . Знайомтеся, мій друг, дизайнер і модельєр Бічела. Ну, вибачте! " підписала фото Лобода. (Орфографія і пунктуація збережені).

"Майже Монатік", "А Свєта ж з Нателла", "Так ось, хто це!", "Добре виглядаєте!", "Бажаю вам жіночого щастя", - пишуть користувачі мережі.

Нагадаємо, Лобода виховує шестирічну доньку Єву від хореографа Андрія Царя, з яким вона розлучилася після народження дитини. Вона майже ніколи не викладає у соціальних мережах спільні фото з дочкою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", недавно Світлана Лобода виклала в Instagram фотографію, на якій зображена з донечкою Євангеліною.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще