Народний депутат Володимир Парасюк порадив прем'єру Володимиру Гройсману займатися економікою країни, а не рити собі політичну могилу.

Про це він сказав в ефірі одного з телеканалів, коментуючи заяву глави уряду про позбавлення його депутатського мандату.

"Володимире Борисовичу, займайтеся економікою України, а не політиканством, яким звикли займатися все життя. Країна переживає надважку сторінку історії.

Своїми словами про те, що корупція - не дуже важлива проблема в нашій країні, він собі викопав політичну яму і сам нагорнув над собою курган. Років через 10 про нього навіть не згадають. Він був на "Азовсталі" Ахметова. Що він може там сказати інакше? Вони разом сиділи на потоках, отримували відкати від незаконного перетинання лінії розмежування",- відповів Парасюк.

Нардеп різко розкритикував роботу Володимира Гройсмана.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Володимир Парасюк розібрався із копом улюбленим методом, навіть кепка злетіла.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще