Clutch повідомляє, що відома актриса театру і кіно Ольга Сумська позувала в національному костюмі, чим викликала захоплення у шанувальників. У своєму мікроблозі зірка опублікувала фотографію у вишиванці біля новорічної ялинки. На знімку Ольга тримає в руках велике блюдо з різдвяною кутею.

Кадр вийшов дуже колоритним, яскравим і атмосферних, про що повідомили шанувальники творчості Ольги Сумської у численних коментарях.

Як виявилося, вишиванку купила Сумська під час відпочинку з чоловіком в Яремче.
“В Карпатах я відпочиваю душею і набираюся енергії на цілий рік. Тут все таке рідне і миле – за кордоном не відчуєш такої теплоти. Крім того, тут все пронизано нашими традиціями і культурою – мене це дуже заряджає. Яремче, де ми з сім'єю постійно зупиняємося, славиться своєю водою і прекрасним кліматом. Для нашої сім'ї – це місце для відпочинку вже 6-й рік", – поділилася актриса.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", опальна запроданкою вкотре порадувала Московську публіку

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще