12 січня співробітники НАБУ спільно з Генпрокуратурою заявили про підозру чинному депутату Одеської обласної ради та його передбачуваного спільникові за пропозицію надати неправомірну вигоду в розмірі $500 тисяч працівникові НАБУ. Про це сказано на сайті НАБУ.

Варто відзначити, що особистість депутата і його спільника ще не встановлена.

Дії підозрюваних кваліфіковані за ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України.

Неправомірна вигода співробітникові НАБУ пропонувалася в обмін на зняття арешту з рахунків ТОВ, задіяного, за даними слідства, в корупційній схемі з заволодінням коштів міськбюджету Одеси.

Йдеться про гроші, отримані від продажу будівлі мерії Одеси за завищеними цінами. На думку детективів, можливим власником ТОВ є підозрюваний депутат Одеської облради.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На даний момент депутату обирають запобіжний захід.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що судді намагалися підкупити керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницкого.