Дружина 64-річного Юрія Россошанського, якого підозрюють у вбивстві юриста Ірини Ноздровської, Ольга, розповіла, як відбувалося затримання чоловіка. Про це повідомляє "Страна".

"Чоловік, коли про це дізнався, відразу сказав: "Ну, все. Тепер, провину звичайно звалять на нас". Юра дуже важко все це переживав", - сказала жінка.

За її словами, він говорив, що тепер їх остаточно зацькують. 5 січня він приїхав до дружини на роботу до "Київобленерго".

"Я якраз повинна була отримати зарплату і дати йому гроші на передачу для сина в СІЗО. І тут ні з того ні з сього, чоловік простягнув мені папір, на якій була намальована схема Байкового цвинтаря, де похована його мати. Мовляв, його там теж треба поховати. Я, звичайно, на нього накричала, щоб він викинув чорні думки з голови", – розповіла вона.

Ольга зазначила, що після неї до кабінету увірвалася поліція та затримала чоловіка.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Жінка після цього поїхала до дочки на Виноградар, не знаючи, куди відвезли чоловіка. Він подзвонив уранці, сказавши, що був на допиті.

Ольга також повідомляє, що 7 або 8 січня Юрій поїхав до дочки, але по дорозі його затримали. Дружина з донькою не знали про його місцезнаходження кілька днів, після чого він сам подзвонив, розповівши, що до сім'ї приставили охорону.

Нагадаємо, адвокати Анастасії Ноздровської заявили, що за ними стежать невідомі особи. Вони це розцінюють як психологічний тиск, і просять правоохоронні органи забезпечити їх безпеку.

Крім того, два місяці арешту без права внесення застави обрав у якості запобіжного заходу Вишгородський районний суд для підозрюваного у вбивстві юриста Ірини Ноздровської.

Дивіться сюжет про вбивство

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", суд обирає запобіжний захід підозрюваному у справі Ноздровської.