Увечері в п'ятницю, 12 січня, в Миколаєві на зупинці Соборна перехожі виявили два тіла невідомих людей і викликали швидку допомогу.

Про це повідомляє 0512.

Як виявилося пізніше, це були чоловік і жінка. Чоловік на момент приїзду швидкої помер, а жінка перебуває у важкому стані.

За попередньою інформацією, обидва перебували в стані алкогольного сп'яніння.

Обставини з'ясовуються. На місці працює поліція.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Варто відзначити, що сьогодні на Гостомельській трасі 46-річний водій автомобіля Hyundai не впорався з кермуванням і на високій швидкості злетів з дороги.

Зазначається, що чоловік рухався у бік Києва з боку міста Ірпінь. За показаннями свідків події, винуватець ДТП з'їхав у ліс і, вдарившись об дерево, перекинувся.

Водії, які рухалися в цей момент по трасі, зупинилися і побігли до автомобіля (один із них був лікарем).Чоловіка у критичному стані дістали з Hyundai і почали надавати першу медичну допомогу, але в результаті аварії він помер на руках у людей.

Відео подій.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що моторошне самогубство сколихнуло Україну