Українська запроданка Ані Лорак, яка працює в Росії, знову похвалилася фото в купальнику і змусила своїх фоловерів думати, що хвалиться співачка не просто так, а хоче показати груди.

Дійсно, всі купальники Лорак підкреслюють саме цю частину тіла. Груди Лорак недоброзичливці вже визнали занадто накачаними силіконом, а шанувальники - вдалою роботою.




"Груди вдало зробила";
"Точно. Красиво вам зробили груди";
"Кароліна .... завжди поважав вас за вашу красу…, Але те що відбувається зараз це не є добре ... Занадто багато силікону… в губах, грудях… на обличчі взагалі. Будь ласка зупиніться… Ваш шанувальник зі стажем";
"Груди по ходу накачала"
– такі та інші коментарі залишають під фото Ані Лорак.

Чи справді груди Лорак силіконові, а якщо так, то як давно вони змінились – на ці питання може відповісти хіба що сама артистка.

А ми пропонуємо переглянути фото Лорак річної давності:



Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", сексолог пояснила, що подібними фотографіями часто хочуть відвернути увагу від чогось іншого - від браку таланту, наприклад.