Біля заводу Land Rover в Уельсі серед поля виявили перший екземпляр позашляховика 1948 року випуску, пише Avtodream.

Знахідку відразу придбав британський колекціонер автомобілів. Сума, за яку йому дісталася ця раритетний автомобіль, не відома.

Варто відзначити, що колекціонер планував провести реставрацію нового примірника колекції, але раптом передумав це робити.



Крім того, машиною зацікавилися в Jaguar Land Rover Classic. Цей філія відновив не один раритетний автомобіль. Тому фахівці підприємства готові негайно приступити до відновлення зовнішнього вигляду позашляховика.

У той же час нинішній рік - ювілейний для автобренда Land Rover. Автокомпанії в цьому році виповниться рівно сімдесят років.

До такої солідної датою хочуть приурочити презентацію відновленої автомоделі. Спільно з знайденим ветераном, автовиробник запланував показ новинки - Land Rover Defender.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Землі з'явився перший літаючий автомобіль.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще