У Києві минулого року кілька десятків людей ошукав квартирний аферист. Чоловік здавав одну й ту ж саму квартиру кільком мешканцям за день.

Аферист пропонував зняти однокімнатну квартиру за невелику ціну - 3500 гривень плюс комунальні послуги. Він навіть брав на себе оплату інтернету, повідомляють жертви афери. Після підписання усіх договорів і сплати грошей, шахрай зникав невідомо куди. Він навіть встигав красти особисті речі жертв.

Ошукані люди звертались до міліції, але там за цю справу бралися не дуже охоче. Але через рік після афери один чоловік зміг вистежити афериста. Олександр під час прогулянки побачив злодія, та простежив за ним аж до квартири. Але й тут поліція відмовилась допомогти - пояснили, що не мають права заходити до приміщень.

"Після відмов, ми слідчому віддали всі документи з доказом його провини. Він зрозумів, що попався і став тікати, його затримали і в наручниках доставили у відділення міліції", — розповів Олександр.

Читайте також: У Харкові перекрили російсько-український канал контрабанди (фото)

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Згодом квартирного шахрая відпустили під заставу. Зараз він на свободі, але кримінальну справу все ж порушили. Постраждалі кажуть, що аферист навряд зупинить свою діяльність, тому закликають усіх ошуканих об'єднатися задля справедливості.