Гарвардські вчені в рамках нового дослідження визначили, що жіночий алкоголізм поступово переростає в епідемію. Вони прийшли до висновку, що жінки стали вживати алкоголь набагато частіше чоловіків.

Проте наслідки від випитого алкоголю незмінні: жінки, як і раніше, не вміють контролювати кількість випитого, внаслідок чого страждають від погіршеного стану здоров'я і алкоголізму.

Виявляється, жінки лідирують за кількістю споживаного алкоголю з 2006 року, а також значно сильніше чоловіків п'ють протягом короткого періоду часу.

Вчені підрахували, що кількість споживаного жінками алкоголю протягом двох годин з 2006 року зросло на 84%, в той час як чоловіки стали пити більшу кількість спиртного лише на 15-20%.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" писав, що в Україні значно почастішали випадки захворювання на кір, особливо серед дітей. Нещодавно рішення про заборону відвідувати школи і садки без щеплення прийняла міська влада Одеси і Києва.