Телеканал "Інтер" повторить новорічне шоу кілька разів, незважаючи на критику, яка обрушилася на нього після 31 грудня.

Так, на цих вихідних "на Інтері - Головна ялинка країни" вийде три рази. Як відомо, до участі в ньому залучені українські зірки, відомі своєю проросійською позицією, - Таїсія Повалій, Ані Лорак та Світлана Лобода. Крім цього, на вихідних покажуть фільми-мюзикли "Божевільний день, або Одруження Фігаро" і "Вечори на хуторі біля Диканьки", де бере участь Ані Лорак.

Українці не розуміють, як можна в країні показувати такі передачі.

"Ви знущаєтеся?" - пишуть користувачі в мережі.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Як з ватника бандерівця зробили

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що недавній саміт лідерів "Великої двадцятки" відзначився відразу декількома курйозними ситуаціями. Одна з таких стала приводом для численних жартів.

У мережі з'явився ролик зустрічі президента РФ Володимира Путіна з французьким лідером Еммануелем Макрона - саме його активно обговорюють останнім часом.

Спілкування почалося з досить забавного вчинку - підтягування шкарпеток. Першими на мимовільний жест Макрона відреагували росіяни, які накинулися з безпідставними звинуваченнями на президента Франції.