Колишній працівник хлібозаводу "Козятинхлеб" у Вінницькій області Володимир Мельник опублікував фотографії зі свого колишнього місця роботи.

На них можна побачити цілковиту антисанітарію. На заводі гниле обладнання, жахливі туалети, грибок і пліснява на стінах. Також він показав надіявся і хліб з болтом всередині.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Користувачі мережі були в шоці, коли побачили таке хлібозавод. У деяких виник блювотний рефлекс. Всі вважають, що такого просто не повинно бути.

"Сталіна на вас немає", - написав один користувач.

Як роблять хліб: екскурсія на хлібзавод

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що власниця продуктових магазинів в Калузі, Росія, Яна Гурова вирішила припинити благодійну акцію "Полки добра", в рамках якої за свій рахунок безкоштовно роздавала хліб пенсіонерам. Причина криється в агресії і негативі з боку тих, кому вона намагалася допомогти.

Відзначається, що постачальник хліба запізнювався з завезенням продукту, що призвело до величезної черги, і приходять на роботу продавців "вже зустрічали з негативом".