Президент США Дональд Трамп, ймовірно, мав інтимні зв'язки з зіркою дорослих фільмів Стефані Кліффорд, відомою під псевдонімом Стормі Деніелс.

Про це повідомляє The Wall Street Journal, посилаючись на власні джерела.

Адвокат голови Білого дому Майкл Коен заплатив Кліффорд 130 тисяч доларів за те, щоб вона тримала у таємниці інформацію про інтимний зв'язок з Трампом, який нібито був у 2006 році. Однак у резиденції президента США цю інформацію назвали чутками.

"Жорстке спростування цих старих, перероблених повідомлень було випущено одразу ж після їх публікації перед виборами", - заявили представники Трампа.

Коен спростував інформацію про те, що уклав угоду з акторкою у жовтні 2016 року. Він підкреслив, що ЗМІ повертаються до цієї теми з 2011 року, не дивлячись на те, що сам Трамп неодноразово заперечував цю інформацію.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Дивіться: сюжет про зв'язок Трампа з акторкою дорослих фільмів

Як повідомляв портал "Знай.ua", Трамп у ході обговорення з сенаторами проблем міграції заявив, що країні не потрібні переселенці з "країн-смердючих дір".