Уродженку Воронежа Юлію Чернишову знайшли мертвою у власній студії йоги в голландській Гаазі.

Як пишуть російські ЗМІ, в даний момент місцеві копи затримали її чоловіка Андрія.

30-річна Чернишова переїхала до Нідерландів п'ять-шість років тому. Вона жила разом з чоловіком - співробітником Royal Dutch Shell, власником своєї дизайн-студії і правозахисником. Першим забив на сполох голландський приятель Юлії Рене. Вона домовилася з ним зустрітися, однак не прийшла.

Ні на один його дзвінок вона не відповідала. Після довгих пошуків він звернувся в поліцію. Правоохоронці виявили тіло у четвер, 11 січня. Варто відзначити, що раніше в соціальних мережах Юлія неодноразово писала, що страждає від домашнього насильства.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Росіянку вбили в США

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що поліція знайшла зниклу таксистку з Черкас Ірину Чуприну мертвою.

Труп знайшли в лісосмузі 12 січня. Вночі з 7 на 8 січня 19-річна дочка втратила зв'язок з матір'ю, яка працює водієм таксі, і звернулася в поліцію, нагадує Аброськін.