Філе пангасіуса досить недорогий, проте небезпечне для здоров'я.

Як пишуть деякі ЗМІ, речовини, які в ній містяться можуть завдати серйозної шкоди людині. Пангасіуса розводять у В'єтнамі в басейні річки Меконг - однієї з найбільш забруднених річок в світі. Риби живуть в стічних водоймах, що кишать бактеріями і повних отруйних речовин, які відкладаються в м'ясі.

Також є обґрунтовані підозри, що рибу годують антибіотиками і відходами. Оскільки вона виростає в чотири рази швидше. У м'ясі пангасіуса виявлені гормони росту і розмноження, а також важкі метали, хлорат, ізомери, гексахлорбензол та інші шкідливі хімікати.

Ця риба не містить жирів омега-3 і багатьох інших поживних речовин, які так цінуються в рибі. Незважаючи на пристойний смак, пангасіус вкрай шкідливий для здоров'я, тому не купуйте його!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Пангасіус небезпечний для здоров'я

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в ході нового дослідження стало відомо, що вагітні жінки, які з'їдають до 9 яєць в день, мають дітей з більш високим рівнем IQ.

Як пише джерело, яйця містять велику кількість холіну, який покращує пам'ять і здатність немовлят обробляти інформацію.