Чоловіки дуже часто не розуміють, чому жінка не може досягти яскравого оргазму. Вся причина криється в дрібницях. Mhealth.ru розповів про найпоширеніші помилки під час сексу.

Ви починаєте секс занадто різко. Дивно, але факт: чим інтенсивніше і агресивніше буде старт, тим більше ти відтягаєш її оргазм. Слід починати все з ніжної грайливої прелюдії.

"Тобі може здаватися, що так вона кінчить швидше, але, на жаль, немає. Іншими словами, вона повинна бути порушена ще до того, як ти запустиш руку їй в труси, не після", — стверджує сімейний психолог і секс-тренер Селеста Хіршман.

Ти повинен переконатися, що вона волога і гаряча, але все ж не починай шалене родео з першої хвилини.

Ти занадто поспішаєш події. Якщо ж під час сексу ти вимовив фразу: "Довго ще?", доведеться починати все спочатку.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Жінкам, як правило, потрібно більше часу, щоб досягти оргазму. Класичний жіночий страх — надмірно затягнути секс, та так, що чоловік втратить всякий інтерес до того, що відбувається", — пояснює Хіршман.

Замість того щоб запитувати всякі дурниці, прислухайся до природних сигналів її тіла — прискорене дихання, скорочення м'язів, стогін — і ти зрозумієш все сам, радить Кайт Сакель, автор книги This Is Your Brain Sex on.

Ти постійно міняєш ритм. Не уповільнюйся! Будь-який твій намір сповільнитися або прискоритися може порушити очікування її тіла і відстрочити оргазм.

"Коли жінка близька до оргазму, їй потрібен стабільний тиск і ритмічність рухів", — переконує Деніел Харел, секс-тренер і сімейний психолог з Сан-Франциско.

Якщо чуєш щось на кшталт "Не зупиняйся" - не сбавляй темпу, як би тобі того хотілося. Також варто враховувати позу і кут проникнення, якщо їй подобається – не міняй нічого.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що бразильський фотограф Маркос Альберті зробив серію знімків жінок до моменту екстазу, під час і після.Таким чином, він показав суть жіночих оргазмів, які досягалися за допомогою секс-іграшки.