ЦРУ США заявило, що за атакою вірусу на Україну стоять хакери Міноборони Росії, точніше зовнішньої розвідки, Головного управління Генштабу (колишнє ГРУ). Про це пише The Washington Post, посилаючись на секретні доповіді.

Як повідомляється, американська розвідка зробила такий висновок ще в листопаді 2017 року.

"Можлива причетність Росії до кібератак відображає зростаючу агресію Росії в кіберпросторі в рамках доктрини "гібридної війни", - вважає колишній глава британського розвідагентства ЦПС Роберт Хенніган.

У той же час директор фірми з кібербезпеки Rendition Infosec Джейк Вільямс зазначив, що метою атаки було "порушення роботи української фінансової системи".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, глава Центрального розвідувального управління США (ЦРУ) Майк Помпео заявив, що провладні структури Росії, як і раніше, намагаються будь-яким можливим способом вплинути на американські вибори,щоб змінити їх результати на свою користь.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще