Південнокорейська компанія Samsung на виставці CES-2018 у Лаc-Вегасі представила прототип смартфона зі складним екраном.

Про це повідомляє Letsgodigital.

Відомо, що у нового смартфона Galaxy X буде 7,3-дюймовий дисплей, що гнеться. Очікується, що виробництво стартує в листопаді цього року, а вже у 2019 році готовий телефон представлять офіційно.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Однак спочатку розробники мають вирішити кілька проблем - наприклад, як зробити дисплей стійким до постійних згинань в обох напрямках. З чуток, зараз на етапі тестування знаходиться панель, яка здатна винести до 200 тисяч таких дій.

На фото можна побачити, що дисплей нового Samsung буде згинатися посередині. Схоже, що цей гаджет буде своєрідним гібридом сучасного смартфона та популярної на початку ери мобільних телефонів "розкладачки".

Наразі невідомо, скільки може коштувати революційний Galaxy X навіть приблизно.

Дивіться: Samsung показав можливості смартфону Galaxy A8

Як повідомляв портал "Знай.ua", нові флагмани Samsung отримають ексклюзивну функцію, якої немає в інших смартфонах топового рівня.