Українка Олена Романенко, яка втратила руку в Польщі, розповіла, як все було насправді.

В сюжеті ТСН вона розповіла, що начальниця і господар не пояснили їй всю небезпеку. За їх словами, в такій ситуації засовувати руку в сушку можна.

Українка розповіла, що ситуація була звичайна, в простирадло потрапила наволочка і вузол засмоктало в сушильну машину. Коли дівчина кинулася діставати білизна, її руку затягла сушка, до того ж не спрацював запобіжник.

При цьому рятувальники, які приїхали просто вкололи знеболювальне. Різати машинку господар заборонив. В результаті, рука українки смажилася при температурі 190 градусів протягом години.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Україна втратила руку в Польщі

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Польща повідомляє про рекордну кількість українців, які отримують страхування. У порівнянні з 2016 роком кількість українців, які роблять страхові внески, зросла на 78%. У третьому кварталі 2017 року внески в систему соціального страхування Польщі зробили вже 307 800 українців, в аналогічний період 2016 року цей показник склав 172 тисячі осіб.