З 1 січня 2018 року максимальний розмір пенсій в Україні зріс на 3060 грн, до 13 800.

Як сказав глава Пенсійного фонду України Олексій Зарудний, це пов'язано зі зростанням прожиткового мінімуму з нового року. Він повідомив, що раніше максимальний розмір пенсії в Україні становив 10740 грн.

Раніше глава уряду говорив, що в наступному році будуть підвищені пенсії для українців з великим трудовим стажем, але низькою зарплатою. Про рівень життя, і падінні курсу гривні глава уряду промовчав. Мабуть, там все в порядку.

Пенсії військовим

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Пенсійний фонд затвердив нові форми пенсійних посвідчень. Тепер з 1 січня 2018 року всі пенсіонери можуть отримати банківську картку замість пенсійного посвідчення. При цьому у відомстві пояснили, що старі посвідчення ніхто забирати не буде. Вони будуть діяти до закінчення терміну їх дії.