На порталі Reddit активно обговорюють фото кота, який задоволено лежить на м'якому матраці, а навколо нього - п'ять собак на підлозі.

Користувачі мережі називають кота справжнім королем, а собак - його рабами. Юзери пишуть, що цей пухнастий повернув собі кріпосне право. Дехто взагалі дивується, що у будинку стільки тварин.

"Схоже, кішці неймовірно комфортно. А ось чорний пес виглядає нещасним", "Виглядає так, ніби це сцена майбутнього лінчування", "У вас в будинку зоопарк або щось на зразок?", - пишуть у мережі.

Користувачі Reddit поставили світлині 84 тисяч плюсів. Автор також оприлюднив й інші знімки, на яких кіт також лежить пузом догори. Неймовірно, але у цьому будинку живуть вісім собак та сім кішок.

Дивіться: смішні відео за участю котів та собак

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", мережу вразила чуттєва історія порятунку собаки на Різдво.