У включеному Криму на "бойове чергування" заступив другий дивізіон зенітних ракетних систем С-400 "Тріумф".

Як пишуть російські ЗМІ, бойові розрахунки розмістили на кримському мисі Фіолент під Севастополем. Вони входять до складу "зенітного ракетного полку з'єднання протиповітряної оборони армії ВПС і ППО Південного військового округу".

Наказ про вступ на бойове чергування віддав командувач армією ВВС і ППО Росії генерал-лейтенант Віктор Севостьянов. Військові розгорнули пускові установки, здійснили прив'язка і орієнтування комплексів на місцевості, почавши виявлення і відстеження цілей.

За словами генерала, в бойове положення комплекс можна розгорнути за п'ять хвилин.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Росія стягує до Криму війська

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що рішення президента Росії Володимира Путіна про передачу Україні військових кораблів і авіатехніки з окупованого Криму може бути прихованою спробою примирення з країною перед виборами або сигналом США щодо санкцій.