Оглядач BBC Culture Едді Муллан назвав найкращі нові комедійні серіали, які виходитимуть на ТБ впродовж 2018 року.

"Гарні дівчата"

Три жінки з провінційного містечка, намагаючись прогодувати свої родини, вирішують пограбувати місцевий продуктовий магазин, але справа набуває геть неочікуваного повороту.

"Корпорація"

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Це шоу занурить вас у нестерпне життя молодшого менеджера-стажера, який потерпає від самодурства керівника та байдужості колег багатонаціональної корпорації.

"Смертельний потяг"

Однойменна адаптація культової стрічки 1988 року "Смертельний потяг" зображує життя сучасного коледжу. Студентка Вероніка Сойєр очолює компанію дівчат, кожна з яких носить ім'я Хітер.

"Притримайте захід сонця"

Ще одна примара з минулого - легенда "Монті Пайтон" британський актор Джон Кліс майже через 40 років після виходу комедійного серіалу "Вежі Фолті" повертається на знімальний майданчик нового сіткому.

Як повідомляв портал "Знай.ua", новий сезон серіалу "Секретні матеріали" буде без головної героїні.