Оглядач BBC Culture Едді Муллан назвав найкращі нові драматичні серіали, які виходитимуть на ТБ впродовж 2018 року.

"Падіння Трої"

Епічне оповідання про битву богів та смертних зображено у великобюджетній драмі "Падіння Трої", спільного виробництва BBC One та Netflix. Сценарист міні-серіалу Девід Фарр ("Нічний менеджер") представляє класичний сюжет з точки зору члена королівської родини троянців.

"Безжалісне сонце"

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Перед-апокаліптична британська драма про детективів Елейн Ренко і Чарлі Хіксома. Сценарист цього проекту Ніл Кросс добре попрацював, адже у цьому році вийде п'ятий сезон кримінального серіалу "Лютер".

"Британія"

Дикий світ жінок-воїнів та друїдів Британії на початку нашої ери представлено в дебютній роботі британського драматурга Джеза Баттерворта.

"Вбивство Джанні Версаче: американська історія злочинів"

Серіал оповідає про пошуки серійного вбивці Ендрю Кунанана (Даррен Крісс). В драмі також знялися Ріккі Мартін в ролі партнера Версаче та Пенелопа Крус - сестри дизайнера Донателли.

Collateral

Ще один міні-серіал каналу BBC Two, цього разу в співпраці з Netflix, оповідає про розслідування стрілянини в центрі Лондона, в якій загинув розношувач піци.

Як повідомляв портал "Знай.ua", новий сезон серіалу "Секретні матеріали" буде без головної героїні.