Голова Комісії Ради Федерації з інформаційної політики РФ Олексій Пушков написав дивне повідомлення в Twitter, яке спантеличило користувачів.

"США розширюють список засобів масової інформації-іноагентов. Нам слід йти тим самим шляхом - закон дає можливості. Фсша ризикують довести справу до реєстрації У Росії своїх mainstrim-Smi. І Т6 фффффффнснтм", - написав Пушков вночі 13 січня.

Користувачі мережі подумали, що сенатор може бути на підпитку, тому і не написав нормальний пост. Однак інші коментатори припустили, що алкоголем тут політик не обійшовся. Можливо, мають місце важкі наркотики.

"Сенатору більше не наливайте", "Mainstrim-Smi? Шекспір ​​не знав, що по-англійськи можна так", "Нажрался", "Загадкова кінцівка", "Лешик, ти вдався чи до кінця твітти? Алкаш", "Тут по -моєму важкі наркотики ", "Кому що, а цим тільки за амер все повторювати. Свого шляху і рішення проблем придумати не судилося", - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Президент США Дональд Трамп вирішив відновити американську програму з дослідження Місяця. Він підписав 11 грудня розпорядження про початок нового наукового проекту.

У Росії, традиційно, плани Штатів сприйняли негативно і з глузуванням. Російський сенатор Олексій Пушков тут же написав гнівну промову в Twitter.

"Відновлення" польотів на Місяць? Славно. А як туди долетять американці без ракетних двигунів? Адже вони навіть до МКС без наших дістатися не можуть", - стверджує він.