Американський діджей, співак і композитор Moby заявив, що ЦРУ просили його поширити інформацію про те, що американський президент Дональд Трамп має зв'язки з Росією.

Таке зізнання він зробив в інтерв'ю радіостанції WFPK, відеозапис розмістив ведучий Кайл Мередіт.

За його словами, співробітники ЦРУ передали йому деяку інформацію, яку попросили розмістити в соцмережах, оскільки його аудиторія перевищує їх охоплення.

ЦРУ про втручання в американські вибори

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що провладні структури Росії, як і раніше, намагаються будь-яким можливим способом вплинути на американські вибори, щоб змінити їх результати на свою користь. Таку думку озвучив глава Центрального розвідувального управління США (ЦРУ) Майк Помпео.

За словами Помпео, розвідка зробить все можливе для виконання свого головного завдання: забезпечення ефективної роботи в сфері безпеки і захисту правомірності і демократичності голосування.