В селі Панасівка, на Сумщині, місцевий житель Валерій третій десяток живе без надзвичайно важливого документа – паспорта. Як з'ясувалося, ще в 1997 році при оформленні документа йому не поставили печатку.

Історію розповів журналіст Богдан Логвиненко в Facebook.

Варто зазначити, що чоловік навіть не підозрював, що його документ вже недійсний. Також виявилося, що на даний момент він прописаний в будинку, якого вже давно немає, в сусідньому районі. Незважаючи на цей факт, у прописці в Панасівці йому відмовили.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Журналісти допомагають Валерію відновити документи, щоб той зміг здійснити мрію – побачити Грецію. Гроші на поїздку зібрали за лічені години.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у цьому місяці Державна міграційна служба України запускає додаткову лінію персоналізації документів для вирішення проблеми технічного виготовлення закордонних паспортів.