У мережі з'явилися фотографії, на яких видно реальний стан українського флоту в окупованому Криму. І це збирався повернути Києву президент Росії Володимир Путін. Фото опублікували росЗМІ.

На знімках зображені морські тральщики "Чернігів" та "Черкаси", підводний човен "Запоріжжя" та рятувальне буксирне судно "Кременець".

Крім цього, до них прикріплено відео, на якому нескладно помітити, що судна знаходяться в аварійному стані.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Путін готовий передати Україні військові кораблі і авіатехніку, які знаходяться на території анексованого Криму.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім того, командувач ВМС ЗСУ Ігор Воронченко спростував слова президента РФ. Українська військова техніка, яка залишилася в Криму після анексії, була справна, також авіаційна техніка під час анексії була переміщена на материкову Україну.