Голова Державної служби статистики України Ігор Вернер отримав у грудні зарплату, яка склала кілька десятків тис. грн. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Згідно з інформацією, сума коштів, нарахована Вернеру в грудні 2017 року, склала 68 709,72 грн, з яких оклад – 13 тис. грн. Надбавка за ранг державного службовця – 800 грн, надбавка за вислугу років – 6,5 тис. грн, надбавка за роботу з таємними документами – 1,95 тис. грн, надбавка за інтенсивність праці – 13 тис. грн, індексація – 179 грн, премія за листопад – 16,64 тис. грн і премія за грудень – 16,64 тис. грн.

Заробітна плата його першого заступника Андрія Іщенка склала 60,707 тис. грн, а заступника Ірини Жук – трохи більше 25 тис. грн.

Нагадаємо, з початку 2018 року мінімальна зарплата в Україні зросла на 523 грн і тепер становить 3,723 тис. грн на місяць. Однак це не всі зміни, яких доводиться чекати в новому році.

Крім того, в Росії настільки все погано з зарплатами і пенсіями, що люди готові їсти навіть те, що відправляється на смітник.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дивіться сюжет про зарплати

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", неймовірна історія бездомного змусить задуматися кожного.