Офіційний представник МЗС Російської Федерації Марія Захарова розмістила у Facebook спільні з американськими колегами фотографії. Користувачі мережі в подиві від подібної витівки.

На знімку зображені Захарова, Сергій Лавров, екс-глава Держдепу США Джон Керрі і колишній офіційний представник Держдепартаменту Дженніфер Псакі.

"Сьогодні цій фотографії рівно 4 роки. Шедеврально у всіх сенсах. Солдати інформаційної війни", - написала вона.

Подібна фраза обурила мережу і викликала купу бурхливих коментарів: "Господи, допоможи Росії - додай вам розуму. Ви просрали все що тільки можна. Ви посварили нас з Україною. Як назвуть цю епоху, навіть не знаю. Ви найгірше, що було з Росією", "Підстилка путінська".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що в Празі, де проходять президентські вибори, активістка руху Femen кинулася на главу країни Мілоша Земана, коли той прийшов до виборчої дільниці.