Українці все ще знаходяться в подиві, коли співробітники поліції просять їх показати посвідчення особи, сприймаючи все в штики. Про це написала прес-секретар патрульної поліції Черкаської області Зоя Вовк у Facebook.

За її словами, з труднощами їй довелося зіткнутися в рамках операції "Розшук", яка зараз проводиться в Черкасах.

"Зіткнулися з нерозумінням жителів міста. Доводилося в прямому сенсі - кричати, щоб тебе почули на іншій стороні вулиці Смілянській, що не варто переходити дорогу в невстановленому місці, інакше не доходило", - йдеться в повідомленні.

Вовк також додала, що українцям необхідно навчитися більше довіряти представникам правоохоронних органів.

"Є правило: бачу, чую, роблю! А краще - відійдіть у сторону, спостерігайте, але не втручайтеся в роботу поліції. Ми вже два роки працюємо і знаємо кого, як і в чиїй присутності перевіряти", - запевнила поліцейська.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, дружина 64-річного Юрія Россошанського, якого підозрюють у вбивстві юриста Ірини Ноздровської, Ольга, розповіла, як відбувалося затримання чоловіка.

Крім того, уродженку Воронежа Юлію Чернишову знайшли мертвою у власній студії йоги в голландській Гаазі.

Дивіться сюжет про поліцію

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", луганський спритник потрапив на "аферу століття".