У момент захоплення Кримського півострова уряд РФ планував викид власних диверсантів в аеропортах Києва. Про це заявив герой України, генерал-майор ЗСУ Ігор Гордійчук.

За його словами, вони привезли тактичну ядерну зброю калібру 152 мм і вище. Була вірогідність, як тільки в Криму утворився військовий опір, що на бік українських військових не встали б ні НАТО, ні США, ні Європа.

"Навпаки б, засудили. Ми перехопили розмови, де вони планували в Києві, Борисполі, в Жулянах сісти на всі аеропорти і викинути своїх диверсантів", – заявив він.

Гордійчук зазначив, що в той момент в Україні був повний хаос. Тоді було складно утримати півострів.

Він зазначив, що країна пройшла вже більшу частину шляху. Гордійчук пояснив, що ніхто не підтримав Україну, тому що інформаційна машина Росії витрачає всі гроші на "зомбоящик".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, в Празі, де проходять президентські вибори, активістка руху Femen кинулася на главу країни Мілоша Земана, коли той прийшов до виборчої дільниці.

Крім того, в анексованому Криму на "бойове чергування" заступив другий дивізіон зенітних ракетних систем С-400 "Тріумф".

Дивіться сюжет про Крим

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", журналіст розкрив підступний план Путіна.